Werkwijze
Na het bestellen van je portret in de shop zal ik je via de mail vragen naar foto’s van de personen die op het portret moeten komen. Na ontvangst ga ik aan de slag en stuur ik je na 2 weken het portret toe via de mail. Mocht je feedback hebben dan verwerk ik dit binnen de kosten wanneer je hier voor betaald hebt of stuur ik een extra factuur. Nadat ik de feedback verwerkt heb ontvang je definitieve portret in je mailbox!
Prijzen
De prijs voor het portret hangt af van het aantal personen en of je wel of geen feedback ronde wilt. In de shop kun je het portret bestellen, uiteraard is het mogelijk om de feedback ronde achteraf te betalen wanneer je toch graag wat feedback zou willen geven. Klik hier om naar de shop te gaan.
Rechten
Je mag het portret voor privé doeleinden gebruiken. Denk aan het afdrukken en inlijsten, als schermafbeelding op telefoon of als profielfoto op WhatsApp. Wil je de illustratie gebruiken voor een trouwkaart, geboortekaart of iets anders dan zijn hier andere kosten aan verbonden. Stuur me gerust een mail voor meer informatie.
Portret bestellen?
Klik op onderstaande button