Geboortekaartjes

Leonne
Noor
Hannah
Pepijn
Jackie
Jet
Gilles
Saar
Lilly
Fien
Fien
Hanne
Roza
Faas
Ben
Loulou
Ezra
Emil
Pien
Rafael
Lennon
Frida & Boaz
Daan
Febe
Roman
Finn
Jaron
Julian

Kaartjes voor een geboorte

Laat bij Alijt unieke kaartjes maken met een persoonlijk design voor de geboorte van je kind. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van handgemaakte kaarten voor iedere gelegenheid. Mijn stijl kun je herkennen aan minimalistische, vrolijke illustraties van dieren en mensen met grappige details. Ik help jou graag door de perfecte kaartjes voor het aankondigen van een geboorte te maken. Ontdek de mogelijkheden.

Laat unieke kaartjes maken voor het aankondigen van een geboorte

Een geboorte kondig je traditiegetrouw aan met een kaartje. In het assortiment aan kaarten vind je de leukste kaartjes voor een geboorte. Laat de kaart door mij personaliseren door bijvoorbeeld de geboortedatum en de naam toe te voegen. Denk mee met deze kaartenwebshop over het design en werk nauw met mij samen. Op die manier wordt het eindresultaat helemaal naar wens. In het assortiment aan kaarten vind je de perfecte kaart voor ieder moment. Je kunt bijvoorbeeld ook iemand een glimlach bezorgen met een leuke kaart of laten zien dat je aan hen denkt, bijvoorbeeld met een sterkte-kaart.

Ontdek de collectie kaarten en bestel

Heb je interesse in unieke kaartjes voor een geboorte? Plaats je bestelling of laat een gepersonaliseerde geboortekaart maken waar je over een aantal jaar met fijne herinneringen naar terugkijkt. Klik op onderstaande button voor meer informatie over mijn diensten of neem bij vragen contact met mij op. Ik help jou graag bij het vinden of creëren van de perfecte geboortekaartjes. Bel naar 06-43962878 of stuur een e-mail naar info@alijt.nl.

Interesse in een uniek geboortekaartje?
Klik op onderstaande button voor meer informatie!