Handgemaakte kaarten
Unieke geboortekaarten
Voor iedere gelegenheid

Verjaardagskaarten laten maken

Bij Alijt kun je unieke verjaardagskaarten laten maken met een handgemaakt, minimalistisch ontwerp. Voor jou maak ik een illustratie die precies de boodschap vertelt die jij wilt overbrengen. Je werkt naar wens nauw en persoonlijk met mij samen, waardoor je echt onderdeel wordt van het creatieve proces. Zo ben je verzekerd van een eindresultaat dat perfect past bij jouw verwachtingen. Wil je persoonlijke verjaardagskaarten laten maken? Ontdek de mogelijkheden.

Ontdek al onze handgemaakte kaarten!

Werk met mij samen om de perfecte verjaardagskaarten te laten maken

De minimalistische kaarten uit de collectie zijn simpel van ontwerp, bevatten vrolijke kleuren en zijn voorzien van onbeholpen figuren, dieren en mensen. Stuk voor stuk zijn de illustraties net niet perfect. De dieren zijn net wat te dun of te dik, te lang of juist te klein. Ontdek welke boodschap enkele lijnen en wat kleur kunnen overbrengen. Bekijk het portfolio met vrij werk om te zien wat voor soort illustraties en stijl je kunt verwachten als je verjaardagskaarten gaat laten maken. In de collectie vind je ook de leukste felicitatiekaarten om iemand een fijne verjaardag te wensen.

getekende hond met ballonnen
getekende varken op een ladder

Ontdek de mogelijkheden

Vier jouw bijzondere dag door unieke verjaardagskaarten te laten maken. Je wordt betrokken bij het creatieve proces, zodat je zeker weet dat je trots kunt zijn op het eindresultaat. Bestel vandaag nog jouw favoriete handgemaakte kaarten voor iedere gelegenheid. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@alijt.nl of bel naar 06-43962878. Ik adviseer je graag voor een perfecte bestelling.