Handgemaakte kaarten
Unieke geboortekaarten
Voor iedere gelegenheid

Sterkte-kaarten bestellen

Wil je sterkte-kaarten bestellen bij Alijt? Laat iemand weten dat je meeleeft door een kaartje te sturen. De kaarten hebben een minimalistisch ontwerp met veel kleuren en onbeholpen figuren. Bezorg iemand een glimlach in vervelende tijden. Kies de kaart met een lieve, kneuterige en troostende illustratie die precies uitstraalt wat jij wilt overbrengen. De illustraties zijn handgemaakt en gedrukt op hoogwaardig, dik papier. Ontdek de collectie en vind de perfecte kaart voor jouw situatie.

Ontdek al onze handgemaakte kaarten!

Verstuur een troostende boodschap door sterkte-kaarten te bestellen

Bekijk de collectie sterkte-kaarten voor het bestellen van de perfecte kaart. In het uitgebreide assortiment vind je kaarten voor iedere gelegenheid, zoals het toewensen van beterschap of voor het sturen van een condoleance. Een persoonlijke kaart biedt troost en steun in moeilijke tijden. Bekijk ook de collectie handgemaakte illustraties voor liefs-kaarten voor het overbrengen van een liefdevolle boodschap.

getekende wolk
sterkte kaart

Bestel kaarten om iemand sterkte te wensen

Wil je een unieke, persoonlijke kaart versturen om iemand sterkte toe te wensen? Ontdek de collectie sterkte-kaarten voor het bestellen van de perfecte kaart met een liefdevolle, minimalistische illustratie. Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Het assortiment wordt geregeld aangepast met nieuwe ontwerpen. Bij vragen kun je contact met mij opnemen. Vul het contactformulier in of bel naar 06-43962878 voor de mogelijkheden. Je kunt ook e-mailen naar info@alijt.nl.