Een uniek kaartje
Een baby op komst, wat een fantastisch nieuws! Dat ik een bijdrage mag leveren aan zoiets wonderlijks als de geboorte van een nieuw mensje op deze wereld vind ik een enorme eer. Ik word heel blij van het illustreren en ontwerpen van een kaartje dat zoveel betekenis heeft.

 

Mijn illustraties kun je herkennen aan een minimalistisch en licht ontwerp. Ook voeg ik er graag een vleugje humor aan toe, zodat ze een glimlach ontlokken. 

Spreken deze woorden jullie aan? Ik help je graag aan het unieke geboortekaartje dat jullie voor ogen hebben.

 

Per maand neem ik ongeveer 3 – 5 opdrachten aan voor een uniek geboortekaartje. Bel of mail gerust om te checken of ik nog ruimte heb voor jullie kaart!

Werkwijze
Stap 1: Klik op de contactknop onderaan deze pagina, klik vervolgens op geboortekaartjes en vul je gegevens in. Daar stel ik jullie ook alvast een aantal vragen over het ontwerp en de ideeën die jullie hebben.
Stap 2: We plannen een telefonische afspraak in waarin we alle details uitwerken. Tijdens dit belmoment bespreken we al jullie ideeën en wensen.
Stap 3: Jullie taak zit er voor nu even op. Ik ga aan de slag met het ontwerp.
Stap 4: Binnen drie weken na ons telefoongesprek heb ik de ontwerpen klaar en stuur ik ze in een document via de mail naar jullie toe. Het document bestaat uit 3 ontwerpen. Hier geven jullie feedback op en laten jullie je voorkeuren kenbaar maken (het kan ook een mix van de 3 ontwerpen zijn, de kleuren van bepaalde onderdelen kunnen bijvoorbeeld omgedraaid worden). Binnen een week reageer ik op jullie feedback. Het hele proces bestaat doorgaans uit 5 feedbackrondes. Zo werken we samen naar het uiteindelijke ontwerp toe waar jullie 100% tevreden mee zijn.
Stap 5: Na de geboorte van jullie baby pas ik de details van het kaartje aan en regel alles met de drukker. Zo hebben jullie geen zorgen en kunnen jullie optimaal genieten van de kraamtijd.

Dan zit mijn taak erop. De geboortekaarten zijn verzonden en worden zo snel mogelijk bij jullie geleverd. Aan jullie de taak om dan het goede nieuws te verspreiden!

Tijd & Kosten
Ik raad jullie aan om 2 tot 3 maanden voor de uitgerekende datum bij mij aan te kloppen. Zo kunnen we rustig de tijd nemen. Mocht je (of je partner) al op knappen staan kunnen we altijd samen naar de mogelijkheden kijken. Kijk bijvoorbeeld alvast even bij de optie kant-en-klare geboortekaarten die je hier rechts vindt.

De kosten van een uniek geïllustreerd geboortekaartje zijn €265 (inclusief BTW). Daarnaast is het mogelijk extra producten te bestellen die bij het ontwerp van het geboortekaartje passen. Denk aan posters, stickers e.d.

 

De prijzen zijn als volgt:

Poster: 25 euro
Stickers: 25 euro
Bedrukte enveloppen:
45 euro
Kraamfeest kaartje:
45 euro

De kosten van de drukker komen hier nog overheen. De hoogte ervan is afhankelijk van mijn drukker, of die van jullie als je daar de voorkeur aan geeft. Stuur gerust een berichtje mocht je eerst deze kosten willen weten.

Kant-en-klaar kaartje
Zit je met tijdsdruk of heb je een kleiner budget? Ik bied de mogelijkheid om kant-en-klare geboortekaarten te bestellen. Het zijn kaarten en illustraties die al ontworpen zijn, maar met een paar aanpassingen maak je er een uniek persoonlijk kaartje van. Download het PDF-bestand via de button onderaan deze pagina, om te kijken hoe dit proces in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en of er wat moois tussenzit waar jullie de kaart mee kunnen samenstellen.

Helaas kan ik niet alle opdrachten voor kant-en-klare kaartjes aannemen. Mail of bel me gerust om te kijken of ik ruimte heb voor jullie kaart!

Een uniek geboortekaartje aanvragen?
Klik op onderstaande button