Geboortekaartje
Een baby op komst, wat een fantastisch nieuws! Dat ik een bijdrage mag leveren aan zoiets wonderlijks als de geboorte van een nieuw mensje op deze wereld vind ik een enorme eer. Ik word heel blij van ontwerpen van een kaartje dat zoveel betekenis heeft.

Mijn illustraties kun je herkennen aan een minimalistisch en licht ontwerp. Ook voeg ik er graag een vleugje humor aan toe, zodat ze een glimlach ontlokken.
Spreken deze woorden jullie aan? Kijk dan vooral bij de onderstaande collectie of er een kaartje voor jullie tussen zit!

 

Per maand neem ik ongeveer 10 opdrachten aan voor een aangepast geboortekaartje. Mail gerust om te checken of ik nog ruimte heb voor jullie kaart!

(Helaas neem ik momenteel geen opdrachten meer aan voor unieke geboortekaartjes. Wel kan er eventueel het één en ander aangepast worden bij een bestaand kaartje. Vraag gerust naar de mogelijkheden!)

Kosten
De kosten van een geboortekaartje zijn €175 (inclusief BTW). Daarnaast is het mogelijk extra producten te bestellen die bij het ontwerp van het geboortekaartje passen. Denk aan posters, stickers e.d.

De prijzen zijn als volgt:

Poster: 25 euro
Stickers: 25 euro
Bedrukte enveloppen:
45 euro
Kraamfeest kaartje:
45 euro

De kosten van de drukker komen hier nog overheen. De hoogte ervan is afhankelijk van mijn drukker, of die van jullie als je daar de voorkeur aan geeft. Stuur gerust een berichtje mocht je eerst deze kosten willen weten.

Collectie
Klik op de button hieronder om de huidige collectie te bekijken!
Zit er wat tussen voor jullie kindje? Stuur me dan een mailtje of berichtje via het contact formulier.
Een geboortekaartje aanvragen?
Klik op onderstaande button