Reviews geboortekaartjes

“Wij zijn dolgelukkig met het geboortekaartje van onze zoon. Omdat hij plots 6 weken te vroeg geboren werd, hebben we Alijt gevraagd of het mogelijk was iets sneller door het proces heen te gaan. Dit was absoluut geen probleem. De communicatie was vlot, vriendelijk en zeer duidelijk. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Het ontwerp kon zelfs nog drastisch worden veranderd nadat onze wensen toch anders waren. We zijn zeer blij dat we hebben gekozen voor Alijt. Het is een heel persoonlijk en lief geboortekaartje geworden. Bedankt!”

“We zijn ontzettend blij met het geboortekaartje voor ons dochtertje Flora dat Alijt voor ons heeft gemaakt. Telefonisch hebben we een eerste keer kennisgemaakt en besproken wat onze wensen, ideeën en voorkeuren waren. Hiermee is Alijt vervolgens aan de slag gegaan. Het was geen enkel probleem om twee versies te maken (we wisten niet of we een jongetje of meisje zouden krijgen) en ook naar onze (soms wat vage) gedachten of commentaren werd door Alijt gelijk geluisterd. Uiteindelijk is het een heel mooi kaartje geworden waar we veel enthousiaste reacties over ontvangen hebben!”

“Bijzonder blij zijn wij met het prachtige geboortekaartje dat Alijt ontwierp voor onze dochter Ode.
Na een uitgebreide zoektocht online kwamen we uit bij Alijt’s site. Haar mooie, eenvoudige maar heel warme ontwerpen spraken ons direct aan. Na telefonisch kennis te hebben gemaakt ging Alijt aan de slag met onze persoonlijke wensen. Met het resultaat sloeg zij de spijker op de kop. Het kaartje past perfect bij ons. Tussentijds hebben we veel contact gehad per mail. Niets was te gek en elke aanpassing die wij opperden, maakte ze snel en creatief. Het eindproduct voelt als écht van ons. Precies wat we wilden!”

“Lief, simpel; iets met een vrolijke twist. Dat zochten wij in een geboortekaartje voor ons zoontje Joep. Met een ontwerp dat écht bij ons paste en eigen voelde. Dat heeft Alijt voor ons gedaan. Het idee dat wij in ons hoofd hadden, heeft ze vertaald in een prachtige illustratie. Na wat finetuning over de vorm en kleur via de mail zag ons kaartje er precies uit zoals we het voor ons zagen. Alijt, heel erg bedankt!”

“Afgelopen mei namen we contact op met Alijt voor het ontwerpen van een geboortekaartje (incl stickertjes voor de geboortesuikers en een poster voor haar kamertje) voor onze dochter Aagje. Na een telefonisch contact maakte Alijt drie schetsen; een roodborstje, pinguïn en walvis. Direct waren we ‘verliefd’ op het roodborstje. Wat een feest wat het sindsdien als we mail ontvingen van Alijt! Ook toen bleek dat de kleuren van de proefdruk afweken van de originele schets, pakte Alijt dit zeer spoedig en professioneel op. En wat was het fijn toen we ons enthousiasme konden delen met de buitenwereld en we de kaartjes konden verzenden. Alijt, super bedankt voor de fijne samenwerking & het resultaat!!!”

“Alijt, je bent geweldig!
Je hebt voor ons een geboortekaartje ontworpen dat volledig aan onze wensen voldoet. Op basis van een aantal uitgangspunten van onze kant heb je een paar mooie basisontwerpen gemaakt. Deze konden we vervolgens nog eens naar hartelust finetunen, zonder dat je gek werd van onze veranderende of aanvullende wensen gedurende het proces. We hebben de communicatie tijdens het proces als zeer prettig ervaren en het geboortekaartje is uiteindelijk prachtig geworden.
Bedankt voor je creativiteit en geduld. We zullen je van harte aanbevelen bij anderen!”