Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Origineel getekende geboortekaartjes
Een van mijn favoriete bezigheden als illustrator is het tekenen en ontwerpen van geboortekaartjes. Ik vind het een eer om iets moois te maken dat helemaal past bij een heel nieuw mensje op deze aarde.

Zijn jullie op zoek naar een origineel geboortekaartje? Past mijn stijl bij jullie? Leuk!

Simpel proces
Neem contact met me op via de knop hieronder. Na een telefonische afspraak ga ik voor jullie aan de slag en stuur ik binnen 3 weken diverse ontwerpen op. Vervolgens kunnen jullie feedback geven en werken we samen tot een resultaat waar jullie 100% tevreden mee zijn! Na de geboorte van jullie kindje pas ik de laatste gegevens aan en regel ik het proces met de drukker. Zo hebben jullie je handen vrij om van jullie wolk van een baby te genieten!

Kosten en tijd
De kosten voor het ontwerp van een geboortekaart (inclusief 5 feedback rondes) zijn 250 euro inclusief btw. Het is mogelijk om op basis van het ontwerp extra producten te bestellen zoals posters, bedrukte enveloppen, stickers, babyborrel kaartje etc. De prijzen zijn als volgt:

Poster: 25 euro
Stickers: 25 euro
Bedrukte enveloppen: 45 euro
Kraamfeest kaartje: 45 euro 

De kosten voor het (extra)drukwerk komen hier nog bovenop, die zijn afhankelijk van jullie eigen of mijn drukker. Stuur gerust een berichtje voor een een prijsindicatie van de drukkosten. Gemiddeld kost het hele proces ongeveer 2 tot 3 maanden, dus wacht niet tot het laatste moment. Maar als jij (of je partner) al zo’n beetje op knappen staat kunnen we altijd samen naar de mogelijkheden kijken!

Interesse? Stuur een berichtje!


Dezelfde stijl doortrekken in het fotoboek van jullie kleintje? Voor de fotoboeken van Kroost maakte ik twee designs! Klik hier voor meer informatie!

“Bijzonder blij zijn wij met het prachtige geboortekaartje dat Alijt ontwierp voor onze dochter Ode.
Na een uitgebreide zoektocht online kwamen we uit bij Alijt’s site. Haar mooie, eenvoudige maar heel warme ontwerpen spraken ons direct aan. Na telefonisch kennis te hebben gemaakt ging Alijt aan de slag met onze persoonlijke wensen. Met het resultaat sloeg zij de spijker op de kop. Het kaartje past perfect bij ons. Tussentijds hebben we veel contact gehad per mail. Niets was te gek en elke aanpassing die wij opperden, maakte ze snel en creatief. Het eindproduct voelt als écht van ons. Precies wat we wilden!”