Over mij

Glimlachjes. Daar mogen er wat mij betreft wat meer van zijn in deze wereld. Een klein gebaar, aandacht geven en genegenheid uiten. Ja, dat zijn voor mij de dingen die tellen.

Met mijn illustraties bezorg ik iemand graag een glimlach. Dat iemand mijn ontworpen kaartje naar iemand verstuurt om dat te bereiken, vind ik dan ook helemaal leuk.

Glimlachjes lijken soms klein, worden voorzichtig gegeven en kunnen soms een beetje onbeholpen zijn. Tegelijkertijd zijn ze krachtig en kunnen heel wat in beweging zetten bij iemand. Zulke glimlachjes kan ik zelf ook weleens gebruiken. Soms zie ik het leven namelijk best een beetje zwaar. Dan ga ik illustreren en zonder er controle over te hebben verschijnt er als vanzelf een glimlach op mijn gezicht en word ik vrolijk. Het leven voelt meteen een stukje lichter. Dat mijn illustraties iemand anders ook doen laten glimlachen, is voor mij een extra cadeautje.

 

Mijn stijl
Van wat ik hierboven vertel, zul je ook vleugjes van terugvinden in mijn illustraties. Vrolijk, licht, kneuterig, grappig en onbeholpen, deze woorden omschrijven mijn illustraties.

De figuren, dieren en mensen die ik illustreer zijn stuk voor stuk allemaal net niet kloppend. Ze zijn net wat te dik, net wat te lang of juist net te klein. Een beetje onbeholpen eigenlijk. Daarnaast houd ik van simpel en minimalistisch. Is het niet fascinerend hoe enkele lijnen en wat kleur zoveel kunnen zeggen?


Wat ik voor jou kan betekenen
Een vrolijke, simplistische en kneuterige ontworpen illustratie die precies de boodschap vertelt die jij wilt overbrengen. Of dat nu met een geboortekaartje is, een poster of een speciale opdracht, dat is wat ik jou bied. Door de nauwe en persoonlijke samenwerking en de vele contactmomenten word jij onderdeel van het creatieve proces. Hierdoor wordt het eindresultaat precies dat bij jouw wensen past.

Wil je een unieke geboortekaartje laten maken, ben je van plan om je familie te laten portretteren of heb je een speciaal project waar je mij bij nodig hebt? Leuk! Kijk eens op de pagina’s ‘Geboortekaartjes’, ‘Portretten’ of ‘Commissies. 

Heb je een feestje te vieren, wil je iemand een glimlach bezorgen of wil je graag iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Leuk! Neem dan even een kijkje in mijn webshop.

Gevonden wat je zocht? Heb je nog vragen of wil je iets weten? Neem contact met me op via het contactformulier. Ik kijk er naar uit om iets voor je te kunnen betekenen.

 

Meer weten over mij en hoe ik begon met illustreren? Klik hier!