Mijn maand maart in illustraties en andere fijne plaatjes!

Maart vloog voorbij! Waarschijnlijk door een paar heerlijke vakantiedagen in Oostenrijk. Maar ook door flink veel opdrachten en de aanloop naar mijn nieuwste product: muurstickers!

Sinds ik fulltime ben gaan illustreren ben ik tekenen steeds meer als werk gaan zien. Ik tekende nooit meer buiten werktijd en begon dat enorm te missen. Deze maand besloot ik tekenen weer meer als hobby te gaan zien en vaker buiten werktijd gewoon wat te gaan schilderen. Ik gebruik hiervoor foto’s van Pinterest die ik namaak ik mijn eigen stijl.

Heel de maand maart heerst op Instagram #marchmeetthemaker. Super leuk om wat meer te weten te komen over talentvolle makers en illustratoren! Toch besloot ik niet mee te doen omdat er behoorlijk wat druk ligt om elke dag wat te delen. In plaats daarvan heb ik een paar onderwerpen uit de lijst gehaald om toch nog wat over mezelf te delen!

Één van mijn doelen voor maart was een kaartenset ontwerpen. Een setje kaarten voor meerdere gelegenheden! Deze konijntjes komen in een set van 3 x 2 kaarten op gerecycled papier en zijn hier te koop.

Nog leuker dan de konijntjes: Bob! Ik tekende Bob ongeveer een jaar geleden en nog steeds is dit één van mijn favorieten 🙂 Daarom komt Bob terug op mijn postzegels en op mijn nieuwe favoriete koffiemok, niks zo vrolijk als Bob.

Een ander leuk nieuwtje is dat mijn illustraties nu ook als muursticker verkrijgbaar zijn! Momenteel nog maar 1 set maar de bedoeling is dat deze collectie muurstickers groter wordt! Je kunt de muurstickers hier kopen 🙂

Fijne liedjes luisteren doe ik graag tijdens mijn werk. Één van de mooiste deze maand was “I Won’t Let You Go’ van Switchfoot and Lauren Daigle. Ik maakte onderstaande (rechter) tekening in mijn art journal bij dit liedje.

Voor Fien mocht ik een geboortekaartje illusteren! Haar ouders leek het leuk een heel klein dier en een heel groot dier te combineren. Paar stelten erbij en voila: Hoi Fien!

Voor Illustratorren kregen we de opdracht een zelfportret te maken en De Kluts kwam een dagje op bezoek 🙂

Dat was maart! De maand waarin het weer langer licht bleef, wat iedereen ten goede komt. Merk dat ik beter in mijn vel zit en hierdoor creatiever ben, hopelijk op naar een heel creatief April!