Handgemaakte kaarten
Unieke geboortekaarten
Voor iedere gelegenheid

Liefs-kaarten

Ontdek het assortiment aan liefs-kaarten van Alijt en laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt. Ik ben gespecialiseerd in handgemaakte kaarten met minimalistische en vrolijke illustraties. In de collectie vind je de perfecte kaart voor iedere gelegenheid. Er is zeker een kaart die jouw boodschap perfect overbrengt en een speciaal iemand een glimlach bezorgt.

Ontdek al onze handgemaakte kaarten!

Ontdek de collectie aan liefs-kaarten

Een kaartje sturen laat zien dat je meeleeft met iemand. Schrijf een persoonlijke boodschap en geef iemand een reden voor een glimlach. In de collectie aan liefs-kaarten vind je kaarten met de leukste en liefste illustraties. Mijn ontwerpen zijn te kenmerken door een minimalistisch design, veel kleuren en onbeholpen figuren. Aan de collectie worden regelmatig nieuwe ontwerpen toegevoegd. Hierdoor kun je van tijd tot tijd weer nieuwe, handgemaakte kaarten bestellen. In het assortiment vind je kaarten voor iedere gelegenheid, waaronder:

getekende mensen aan het dansen
getekende krokodil met hartje

Bestel vandaag nog

Wil je unieke liefs-kaarten versturen die precies uitstralen wat jij wilt overbrengen? Bekijk de collectie kaarten en plaats je bestelling. De handgemaakte illustraties zijn gedrukt op hoogwaardig papier om kwaliteit te garanderen. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie over mij ontvangen? Neem contact met mij op door te bellen naar 06-43962878 of door te e-mailen naar info@alijt.nl. Ik sta graag voor jou klaar.