Handgemaakte kaarten
Unieke geboortekaarten
Voor iedere gelegenheid

Kaarten kopen voor een felicitatie

Bezorg de jarige een glimlach met een felicitatie dankzij de vrolijke, minimalistische kaarten die je bij Alijt kunt kopen. In de collectie vind je de perfecte kaart voor iedere gelegenheid. Mijn stijl is te kenmerken door vrolijke kleuren, onbeholpen figuren met grappige details en een kneuterige sfeer. Bekijk het assortiment om de perfecte kaarten te kopen voor een persoonlijke felicitatie.

Ontdek al mijn handgemaakte kaarten!

Verstuur een persoonlijke felicitatie door unieke kaarten te kopen

Het kopen van kaarten voor een felicitatie laat zien dat je aan iemand denkt. In de collectie vind je een ruime keuze aan illustraties. Zo is er altijd een perfecte kaart voor jouw situatie. In de webshop bieden we minimalistische kaarten aan voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld voor het toewensen van beterschap. Daarnaast bevat de collectie vrolijke posters voor bijvoorbeeld in een baby- of kinderkamer. Ontdek de vele mogelijkheden of vind inspiratie door het portfolio te bekijken.

getekende hond met ballonnen
getekende varken op een ladder

Bestel feestelijke kaarten met een uniek ontwerp

Bestel de kaarten met jouw favoriete illustratie. Wil je unieke kaarten kopen voor een felicitatie? De illustraties zijn met de hand gemaakt en vervolgens gedrukt op hoogwaardig papier van een de perfecte dikte. Heb je een vraag over mijn werkwijze of wil je graag meer informatie? Neem in beide gevallen contact met mij op. Vul het contactformulier in of bel naar 06-43962878. Je kunt ook e-mailen naar info@alijt.nl. Ik help je graag verder met je bestelling.