Mijn maand februari in illustraties en andere fijne plaatjes!

Februari was een goede maand! Ik had veel nieuwe ideeën (onder andere iets met de fijne illustraties hier links onder!) en deed ik een aantal investeringen. Naast nieuwe voorraad van de bestaande kaarten ook een nieuwe A5 kaart (of mini poster) van mijn goudvis met gratis advies voor iedereen.

Er werden deze maand ook twee nieuwe kleine mensjes geboren! Ik mocht voor hun geboortekaartje de illustraties maken en de rest van het kaartje opmaken. Altijd een eer!

Begin februari ging ik een weekend naar Texel samen met mijn vriend, om uit te waaien, te niksen en wat te tekenen.

Samen met Nora van LaFete deed ik een Give-away op Instagram! Een setje van 10 feestkaarten samen met 1 van haar super leuke feesthoedjes 🙂

Voor een lief meisje genaamd Julia heb ik september al een geboortekaartje mogen illustreren, deze maand mocht ik het resultaat als muursticker laten zien! Plus een klein detail van het kaartje.

Ik blijf van zachte kleuren houden! Het liefst roze, in grote oppervlakken of in kleine details 🙂

Bij Splendith kocht ik deze maand Holbein Acryl/gouache verf! Prachtige kleuren, vooral het okergeel. De verf droogt helaas snel op en is in vergelijking met gouache verf niet meer opnieuw te gebruiken. Los daarvan is het zeker een aanrader, prachtig dekkende verf waar ik onderander onderstaande illustraties mee maakte!

Mijn bureau en atelier bleven het grootste gedeelte van februari in rommelstatus. Beiden geheel vrijwillig 🙂 Ter afwisseling bezocht ik het atelier van collega illustrator Sunflower Sunshine, samen met Joëlle van Bladergoud! We hebben een middag kopjes, vaasjes en borden beschilderd (wat een stuk moeilijk was dan verwacht!). Resultaat volgt binnenkort!

Op naar maart! Ik ben benieuwd wat deze maand gaat brengen. Hopelijk iets warmer weer, een hoop nieuwe illustraties en een heel nieuw product in mijn webshop!