Handgemaakte kaarten
Unieke geboortekaarten
Voor iedere gelegenheid

Verstuur jouw condoleance door kaarten te kopen

Verzend je condoleance met kaarten die je bij mij kunt kopen. In mijn assortiment vind je diverse condoleancekaarten. Het versturen van een kaart biedt steun aan de ontvanger. Het ontwerp van de kaarten wordt met de hand geïllustreerd. Mijn stijl is kleurrijk en minimalistisch. Vind de perfecte kaart die jouw boodschap precies overbrengt. Bekijk het assortiment om persoonlijke kaarten te kopen voor een condoleance.

Ontdek al mijn handgemaakte kaarten!

Bied troost met een condoleance door persoonlijke kaarten te kopen

Alijt biedt een ruime keuze voor het kopen van kaarten voor een condoleance. Zo zit er altijd iets tussen wat perfect past bij de boodschap die je wilt versturen. De minimalistische illustraties vertellen een verhaal en zorgen voor troost. In de collectie vind je naast troostkaarten ook kaarten voor andere gelegenheden, zoals geboortekaartjes. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen met mij een persoonlijk ontwerp te laten maken, bijvoorbeeld voor een unieke verjaardagskaart.

getekende wolk
sterkte kaart

Plaats je bestelling

Bestel handgemaakte kaarten die jouw boodschap perfect overbrengen. Alijt is een kaartenwebshop met een collectie van unieke, handgemaakte kaarten voor iedere gelegenheid. Aan het assortiment worden geregeld nieuwe ontwerpen toegevoegd, zodat je een ruime keuze hebt. Neem contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@alijt.nl of door te bellen naar 06-43962878. Ik help jou graag bij het kopen van de juiste kaarten voor een condoleance.