Handgemaakte kaarten
Unieke geboortekaarten
Voor iedere gelegenheid

Kaarten bestellen om beterschap te wensen

Iemand kun je beterschap wensen door kaarten te bestellen met een uniek, handgemaakt design. Bezorg een glimlach door beterschap te wensen door middel van een persoonlijke kaart. Vind een kaart in het assortiment van Alijt. De handgemaakte illustraties worden gedrukt op dik papier van hoge kwaliteit. Mijn stijl kenmerkt zich door vrolijke en kneuterige illustraties in kleur, met een onbeholpen en grappige sfeer.

Ontdek al mijn handgemaakte kaarten!

Wens iemand beterschap toe door unieke kaarten te bestellen

Een kaart ontvangen is altijd leuk. Kies een kaart met een ontwerp dat jouw boodschap precies overbrengt. Wens beterschap toe aan je kennissen, familie of collega’s door kaarten te bestellen met een minimalistisch design. In de collectie vind je kaarten voor iedere gelegenheid, maar ook vrolijke posters voor aan de muur. Bezorg jouw naasten een glimlach met een liefdevolle kaart. Een klein gebaar waarmee je iemands dag positief kan veranderen.

beterschapkaart
sterkte kaart

Bestel kaarten uit het assortiment of vraag naar de mogelijkheden

Ontdek het aanbod aan minimalistische kaarten en plaats je bestelling. Heb je de perfecte kaart niet kunnen vinden in het assortiment? Ik help jou graag met een op maat gemaakt ontwerp. Mijn manier van samenwerken is persoonlijk en we houden nauw contact met elkaar. Hierdoor heb je veel inbreng in het eindresultaat. Ontdek de mogelijkheden voor het bestellen van kaarten om iemand beterschap te wensen. Neem contact met mij op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06-43962878. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@alijt.nl.