Oude huizen en getekende huizen, nieuwe A4 poster en niet alle ontwerpen halen een geboortekaart! Mijn maand april in illustraties en andere fijne plaatjes.

April begon met pasen! Voor mij bijzondere dagen, stil staan bij het mooiste cadeau aan deze wereld. Voor mij de reden en de bron van hoop: Jezus overwon de dood.

Wat ik het meest tekende deze maand waren huisjes. Eigenlijk puur om te oefenen en mezelf uit te dagen in het combineren van kleuren en vormen. Oh en het dakje rechts onder was voor een geboortekaartje!

Na de muursticker weer een andere vorm van muurdecoratie: een nieuwe poster! Ik heb mijn collectie uitgebreid met deze vliegende giraffe 🙂 Ik Bedacht de ‘Fairy Giraffe’ tijdens een weekendje op Texel met het idee om er een muursticker van te maken. In plaats daarvan werd het een A4 poster, vond de giraffe niet erg. Hij is hier te koop.

Uiteraard werden er ook weer kindjes geboren in april. Voor een aantal van hen mocht ik een geboortekaart illusteren! Waaronder baby Miles en baby Lilou. Hieronder details van beide kaartjes. Bij Birth Announcement vind je het eind resultaat van beide geboortekaartjes!

Voor geboortekaartjes maak ik vaak meerdere ontwerpen, niet ieder ontwerp valt in de smaak. Sommige ontwerpen die ‘afgekeurd worden’ vind ik stiekem zelf erg leuk. Deze walvis vond ik zelfs zo leuk dat ik besloot hier een kaart van te maken! En toen ik toch bezig was, heb ik Bob ook maar op kaart laten drukken (Hoera!). Ook is de Fairy Whale weer op voorraad.

Op een regenachtige zondag maakte ik deze hertjes!

Met hetzelfde kleurenpalet (momenteel mijn favoriet!) maakte ik deze gratis cursus How not to take care of a whale. Mocht je vaak op het strand lopen en een gestrande walvis vinden en je wilt deze redden of verzorgen dan heb je hier wellicht was aan 🙂  Oh en ik deelde mijn favoriete materialen op Instagram!

Verder heb ik mijn Etsy Shop afgestoft en nieuwe producten toegevoegd! Nu kunnen o.a. Bob en de Fairy Giraffe internationaal reizen.

In April bezocht ik het prachtige Kampen, Leeuwarden, Arnhem en stond ik op de toren van mijn eigen stad (Amersfoort). Ik hou van oude huizen, zo inspirerend! Ga er zeker een paar tekenen komende maand. Op naar een mooie maand mei 🙂